Anno 1883

Sinds XNUMX staat Grand-Hôtel Le Baron trots aan de top van de watervallen van Coo.
Aanvankelijk telde het slechts één verdieping, maar aan het begin van de nieuwe eeuw werden er twee verdiepingen bijgebouwd.
Het hotel is al XNUMX jaar in handen van één familie en is in drie generaties overgedragen van moeder op oudste dochter. Met grote toewijding promootte de familie Le Baron in de wijde omgeving.
Zelfs koningin Marie-Henriette, de vrouw van Leopold II, koning van België, verbleef hier rond XNUMX.

In de winter van 2008-2009 is het restaurant van het oude Grand-Hôtel Le Baron verbouwd tot het gezellige restaurant van nu. Er is ook een ruim terras in de volle zon en met een weids uitzicht. In het voormalige hotel boven het restaurant zijn in 2017 onze 6 nieuwe en luxe vakantieappartementen gerealiseerd voor 2 of 4 personen. Het project is onlangs afgerond met een huisbrouwerij, waar we ons Le Baron Blond Bier brouwen. Kom zeker proeven!

Neem een ​​kijkje in de fotogalerij om een goed beeld te krijgen.

De locatie van Le Baron is perfect, direct gelegen aan de beroemde watervallen van Coo, niets en niemand kan aan uw aandacht ontsnappen. Coo ligt in het centrum van de Ardennen, wat het gemakkelijk maakt om dagtochten te maken. Van Maastricht tot Luxemburg, van Durbuy tot de Hoge Venen, het is allemaal binnen handbereik. Maar ook het mooie Stavelot, Malmedy, The Thermes of Spa, Francorchamps met zijn beroemde Formule 1-racecircuit, de grotten, de skipistes, de prachtige natuur rondom ... hoe dan ook, te veel om op te noemen, het is allemaal op slechts een steenworp afstand .

Geniet van uw vakantie bij Le Baron Apartments.
Uw vakantie begint hier!

42 persoons appartement
24 persoons appartement
1restaurant & terras
1huis bierbrouwerij

Onze standaard

1. Kwaliteit in alles
We streven naar een goede kwaliteit van alles. Van de materialen die we gebruikten om de appartementen te bouwen
tot aan het merk koffie dat we serveren.
2. Gezelligheid is geluk
We willen graag dat u zich thuis voelt, geniet van het comfort, u gelukkig en tevreden voelt. Ontspan en geniet van uw verblijf!
3. Een veilige omgeving
Veiligheid wordt verzekerd door alle veiligheidsmaatregelen die we hebben geïnstalleerd en vanwege een goede hygiëne, die wij van groot belang achten.
4. Duurzaamheid
We leven in een prachtige wereld. Laten we het allemaal zo proberen te houden door goed na te denken over de impact die we erop hebben.