Kom genieten van de sneeuw in de prachtige Ardennen!

Dit is hét moment om naar de Ardennen te komen om van de sneeuw te genieten!

Nu vanwege de Covid-19-epidemie alles gesloten of verboden is, verwelkomen de Ardennen je met open armen. Waar anders kun je heen gaan zonder een menigte tegen te komen? Waar anders kun je je hart ophalen en ontspannen in zo'n prachtige omgeving?

Dit is jouw moment, dit is jouw vakantie, weg van alles!

In de omgeving van Le Baron Apartments kun je mooie wandelingen maken. Direct vanaf de voordeur ben je binnen een paar honderd meter in het bos. Een korte ontspannen wandeling of juist een lange wandeltocht, het maakt je hoofd leeg en verzet je zinnen. Als je daarvan terugkomt is het knus en gezellig in je appartement van Le Baron Apartments. Je maakt snel een lekker warme kop soep, heerlijk na zo'n middag in het bos en de sneeuw! Of een glühweintje, zo gezellig! Kruip op de bank met een goed boek en breng samen quality time door. Ja..., dat is het goeie leven!

Hier zijn enkele tips voor veel mooie wandelingen en andere activiteiten. Op sommige websites kun je ook folders downloaden waarin routes beschreven staan. In de inkomhal hangt een plattegrond van de wandelroutes in de directe omgeving van Le Baron Apartments. Kijk ook eens op de sites van Malmedy en Stavelot. Maar vergeet niet dat het niet altijd de bekende plaatsen in de omgeving hoeven te zijn. In de Ardennen is het overal mooi. Het is aan jou om het te komen ervaren. Kom genieten van de sneeuw in de prachtige Ardennen!

Visitardenne. com

Walloniabelgiumtoerisme

ArdennenEtape

Reserveer dus nu via deze website. Het is snel en gemakkelijk. Klik gewoon op BOEK NU!
We passen alle Covid-19-maatregelen toe die nodig zijn om uw verblijf tot een veilig verblijf te maken. Lees er alles over hier.

Kom genieten van de sneeuw in de prachtige Ardennen!